9. Sport

 

Nu e de ajuns să modernizăm parcurile și să creăm noi spații verzi, voi încuraja și dezvolta cât mai multe activități sportive și culturale, evenimente dedicate care să dea viață parcurilor și orașului. Sunt un pasionat al baschetului și al sportului în general și am încercat să induc pasiunea și copiilor mei. Însă în Pitești vedem cum activitățile pentru tineri nu doar că nu sunt sprijinite, ci adesea descurajate. Cum ar arăta orașul nostru dacă, împreună cu școlile și voluntarii, am organiza multiple activități sportive în parcurile și locurile verzi din cartiere? Dacă tinerii noștri ar fi încurajați să se joace, să facă sport, să alerge și să se dezvolte. Dacă toți copiii noștri ar avea acces seara, în weekend și în vacanțe la terenurile de sport din curțile școlilor și liceelor?

9.1

Voi susține investițiile de întreținere în spațiile sportive municipale, care în prezent sunt degradate și abandonate de primărie.

9.2

În prima lună după câștigarea alegerilor deschidem porțile școlilor pentru acces pe terenurile de sport ale școlilor și liceelor în timpul weekendurilor și vacanțelor.

9.3

Sportul de masă va deveni o prioritate. Piteștenii de orice vârstă vor avea oportunități de mișcare, de practicare a sporturilor individuale și de echipă. Echipa mea va crea un parteneriat solid și de durată cu Cluburile Sportive și ONG-urile organizatoare de competiții sportive de masă. Îmi doresc să avem un eveniment sportiv de masă în fiecare weekend.

9.4

Banii care sunt destinați în prezent cluburilor sportive din oraș vor fi gestionați și distribuiți pe bază de obiective clare și merit, pe proiecte concrete, evaluând impactul pe care ar putea să-l aibă pentru Pitești. Cluburile trebuie să devină parte din comunitate. Ziua meciului FC Argeș trebuie să fie o zi pentru toată familia, cu mini evenimente conexe.

 

Înapoi