Piteștiul merită mai mult. Sunt singurul candidat de Dreapta și voi fi primul primar de Dreapta al orașului nostru.

Pe 9 iunie, este o zi decisivă pentru orașul nostru. Vreau să am șansa să modernizez Piteștiul. Îmi doresc ca fiecare familie să aibă ocazia de a-și crește sănătos copiii aici, în Pitești, și vreau ca tinerii să nu mai plece la București și în alte orașe pentru a-și îndeplini visele.

Pentru a câștiga, trebuie să ne mobilizăm. Este o luptă grea. Luptăm PSD-PNL, cei care guvernează România și vor să țină captive orașele noastre. Piteștiul trebuie condus pentru toți piteștenii, nu în interesul corupților.

Unde merg banii tăi?

Toată suma pe care o donezi prin acest formular va merge în campania lui Ionuț Moșteanu pentru Primăria Pitești și va fi procesată prin intermediul Partidului Uniunea Salvați România. Folosim banii în campania de outdoor, în organizarea de evenimente sau pentru a plăti materialele tipărite (pliante, ziare, tricouri, etc.).

De ce avem nevoie de o copie a cărții tale de identitate?

Legea prevede ca „la primirea donației sunt obligatorii verificarea și înregistrarea identității donatorului.”

Donațiile către partide politice și candidați independenți sunt reglementate de Legea nr. 334/2006, de HG 10/2016 și de alte acte normative emise de Autoritatea Electorala Permanenta.

Scutit de impozite și taxe – Legea nr. 43 din 2003, articol 3, alin. (3).